LibreOffice

Har du behov for et alsidigt kontorprogram, der tilbyder tekstbehandling, regneark, præsentation, database og tegning, så bør du vælge LibreOffice.

Når du har brugt programmet i 5 min. kan du ikke forstå, hvorfor du overhovedet har overvejet at bruge penge på Microsoft Office eller lignende betalingsprogrammer. Programmerne ligger så tæt på hinanden, at du kan arbejde med LibreOffice lige med det samme - især hvis du har været vant til Microsoft Office pakken.

LibreOffice kan gemme dine filer i ODF (Open Dokument Format), som burde være naturligt for alle programmer. Formatet betyder at filer kan bruges på tværs af platforme og programmer. Du skal dog være opmærksom på at dine venner, der bruger en ældre udgave af Microsoft Office ikke kan åbne disse filer. Men ingen panik: LibreOffice tilbyder, at du kan gemme filer i mange formater - blandt andet også som Microsoft Office format, som skal vælges, hvis du vil sende f.eks. et tekstdokument til en, der stadig bruger en ældre Microsoft Office. Mere om dette i installationsvejledningen.

Du kan også direkte fra programmet gemme dit arbejde i en PDF fil, som kan læses af alle.

Hent din gratis udgave af LibreOffice - rul ned dit ønskede styresystem. Se også installationsvejledningen (kræver Adobe Reader).