avast! Free Antivirus

Jeg har i mange år haft stor glæde af Avast's gratis antivirus program. Det har uden problemer holdt min pc helt fri for skadelig kode. At de nyeste test viser at Avast er med i TOP 3 af de bedste antivirus programmer, er jo kun en fordel.

Programmet er rimeligt simpelt at installere og kører helt automatisk med daglige opdateringer mod nye skadelige koder, ligesom program opdateringer er ganske simple at installere med få klik.

Når du installerer et nyt antivirus program er det vigtigt, at du først afinstallerer dit tidligere program. Man kunne forledes til at tro, at 2 antivirus programmer er dobbelt sikkerhed, men det vil blot sløve din pc - derfor kør altid kun med et antivirus program.

Det eneste Avast kræver for at tilbyde dig gratis beskyttelse mod virus er, at du registrerer dig med din mail adresse. Så er du beskyttet på en god og gratis måde. Du vil en gang om året blive bedt om at genregistrere din version af Avast, så brugen af Avast har på ingen måde givet mig nogle problemer i mange mange år.

Hent din gratis vesion af: avast! Free Antivirus.

Til oversigten.