ABC om sikkerhed

Gennem årene med internet er det blevet mere og mere nødvendigt, at sikre din pc mod personer med onde hensigter. Tidligere vil jeg mene, at den største sikkerhedsrisiko sad 40 cm foran skærmen - nemlig dig selv. Hvis man udviste omhu og med stor skepsis vurderede hvilke hjemmesider man besøgte, og hvilke mail man valgte at åbne, så var risikoen minimal for at få sin pc inficeret med skadelig kode.

Læs mere...

avast! Free Antivirus

Jeg har i mange år haft stor glæde af Avast's gratis antivirus program. Det har uden problemer holdt min pc helt fri for skadelig kode. At de nyeste test viser at Avast er med i TOP 3 af de bedste gratis antivirus programmer, er jo kun en fordel.

Programmet er rimeligt simpelt at installere og kører helt automatisk med daglige opdateringer mod nye skadelige koder, ligesom program opdateringer er ganske simple at installere med få klik.

Læs mere...

 

PSI Personal Software Inspector

Som udgangspunkt har du forhåbentlig indstillet din pc til at modtage nyeste udgave af programmer til dit styresystem.

Men du har - udover disse styresystem programmer - sikkert mange andre programmer installeret, og hvis disse ikke opdateres til nyeste version udsætter du dig selv for et angreb fra hackere eller virus programmer.

Læs mere...