Lightning kalender

Hvis du har valgt Thunderbird mail, har du også gratis adgang til din helt egen Lightning kalender.

Lightning kalender er i lighed med kalenderen i Outlook placeret på din pc. Kalenderen har selvfølgelig alle mulighederne for at oprette begivenheder, der skal gentages med bestemte intervaller - f.eks. hver uge, måned eller år. Visningen af kalenderen kan være blot for en dag, en uge eller en hel måned.

I og med kalenderen bliver en integreret del af dit mailprogram får du mulighed for direkte i kalenderen, at sende invitationer via email til møder og lignende.

Hvis du har installeret nyeste udgave af mailprogrammet Thunderbird har du automatisk fået Lightning kalenderen.

Hvis du har en ældre udgave af Thunderbird uden indbygget kalender kan du hente installationsfilen gratis: Lightning kalender. Find og klik på linket "Download dansk Lightning til Thunderbird" og gem filen et sted hvor du kan finde den igen, f.eks. under Dokumenter eller på Skrivebordet. Nu starter du din Thunderbird mail, og vælger i tekstmenuen: Funktioner og herefter Udvidelsesmoduler. Så vælger du knappen [Installer] og finder den netop gemte fil. Når du har fundet installationsfilen klikker du på [Installer nu] og du har nu adgang til din kalender.

Til oversigten.